Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Emulsie demachiant 200 ml cu aloe si azulena

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
C233
Out Of stock
Descriere
Descriere Emulsie demachiat 200 ml cu Aloe si Azulena

Pentru piele tanara, sensibila, subnutriata, uzata, aglomerata si, in general, pentru toate tipurile de piele care necesita o ingrijire speciala. Acest tip de piele sufera o crestere a colorarii tegumento-ului, ceea ce le confera un aspect congestiv, care se simte pe obraji, pometi, barbie, frunte si nari. Azulena este o hidrocarbura lichida de culoare albastra, continuta de uleiul esential al florilor de musetel. De aceea are proprietati antiinflamatorii, care ajuta la regenerarea tesuturilor celor cele mai afectate. Fiind ideala pentru pielea uscata sau pentru tratamentul hipersensibilitatii cutanate. Este decongestiva, o baie de confort si hidratare, chiar si pentru cel mai delicat ten. Are deasemenea proprietati antialergice, de intarire si reparare.

Cum se utilizeaza: Aplicati in zona de tratat cantitati mici si frecati usor in cercuri cu bumbac sau bureti de indepartare a machiajului impregnate in apa si stoarse. Reinnoiti bumbacul sau clatiti buretii de cate ori este necesar, pana cand sunt complet curatiti. Oferim produse cosmetice fabricate in principal cu concentratie ridicata de aloe vera. Produse de inalta calitate Pentru productia produselor noastre asiguram utilizarea materiilor prime naturale. Principalele noastre eforturi vizeaza imbunatatirea calitatii produsului pe care clientul il va pune pe pielea sa, lasand deoparte aspecte de design care provoaca o crestere inutila a pretului produsului.

Toate produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu normele sanitare si igienice stricte si cu 100% produse naturale, din Insulele Canare, unde se afla plantatiile proprii si se colecteaza materia prima.

Detalii produs
Categorie COSMETICA - FACIAL
Producator Cosmonatura - Spania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura