Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ser facial cu venin de albina si Aloe Vera, antirid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

129 lei Lei
Brand
Cosmonatura, Spania
Cod produs
C72
Out Of stock
Descriere
Ser facial antirid, cu venin de albine si aloe vera, 35 ml

Apitoxina din veninul de albine, a fost folosita din timpuri stravechi pentru a trata maladiile asemanatoare psoriazisului, verucilor, herpesului, venelor varicoase, inflamatiilor, artritei sau lumbago-ului etc. Combinand virtutile antirid si anti-inbatranire ale extractului selectiv de apitoxina cu produsele stupului (laptisor rosu, polen, miere si propolis) cu o putere nutritiva mare si Aloe Vera, obtinem un ser concentrat si hranitor, ideal pentru maturi, cu mare putere regeneratoare, foarte eficient in combaterea liniilor de expresie si a petelor lasate de soare.

Veninul de albine are proprietati antibacteriene, antiinflamatoare si antifungice, acestea intarind sistemul imunitar. Totodata relaxeaza pentru un timp muschi fetei si inbunatateste circulatia sanguina periferica, toate acestea ducand la un ten mai fin, mai neted si vizibil intinerit.

Aloe vera gel, eficient in tratarea problemelor epidermei, hidrateaza tenul si grabeste vindecarea micilor leziuni superficiale, combate acneea prin proprietatile sale antiinflamatoare, antibacteriene si antifungice. Cu ajutorul vitaminelor A, C, E si B (B1, B2, B6), antioxidante si hranitoare, tenul devine mai sanatos, neted moale si catifelat.

Folosit facial cu absorbtie rapida.

Actiune puternica si efect ultra rapid antirid.

Regenereaza epiderma rapid si durabil.

Produs, fara paraben, netestat pe animale.

Fabricat comform standardului UE, ( produs in Spania).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura