Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ser facial, de noapte, cosmonatura, cu argila, Diamond

0 stars: 0.00 din 0 pareri

200 lei Lei
Cod produs
C225
Out Of stock
Descriere
Descriere

Pielea are mecanisme de refacere a daunelor suferite in timpul zilei, din cauza radiatiilor, poluarii sau radicalilor liberi. Aceste mecanisme actioneaza in timpul odihnei de noapte. Acest preparat aplicat noaptea ajuta la accelelarea reparari pielii. Astfel, dimineata pielea va fi mai odihnita, regenerata si revitalizata.

Crema contribuie la sinteza melatoninei, care amplifica efectul reparator. Contine proteine vegetale bogate in aminoacidul triptofan, complex hidroactiv cu vitaminele A, B, C, E si elemente minerale obtinute din argile bogate in magneziu. Aceste componente ofera elementele esentiale pentru sinteza de melatonina conform urmatorului proces:Triptofan+Vitamina B6+Magneziu rezulta Serotonina-Melatonina. Produs fara parabeni, netestat pe animale si fabricat comform standartelor UE.

Mod de utilizare:

Se aplica noaptea printr-un usor masaj, pe fata, gat si decolteu, pana la absorbtia totala.

Actiunea trebuie completata in timpul zile cu Crema Diamond.

Cantitate neta: 35 ml

Oferim produse cosmetice fabricate in principal cu concentratie ridicata de aloe vera. Produse sunt de inalta calitate.

Pentru productia produselor noastre asiguram utilizarea materiilor prime naturale.

Principalele noastre eforturi vizeaza imbunatatirea calitatii produsului pe care clientul il va pune pe pielea sa, lasand deoparte aspecte de design care provoaca o crestere inutila a pretului produsului.

Toate produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu normele sanitare si igienice stricte si cu 100% produse naturale, din Insulele Canare, unde se afla plantatiile proprii si se colecteaza materia prima.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura