Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema faciala antiinbatranire Diamond, Cosmonatura

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170 lei Lei
Cod produs
C222
Out Of stock
Descriere
Descriere Preparat pentru tratamentul global antiimbatranire. Stimuleaza si da putere de regenerare a tesutului cutanat. Celule stem de Aloe vera si Ginkgo Biloba, din compozitie, stimuleaza refacerea celulelor pielii.

Trandafirul salbatic, arganul si untul de karite au mare actiune nutritiva. Colagenul, elastina si coenzima Q10 ajuta la mentinere unui ten ferm. Acidul hialuronic si extractul de ceratonia siliqua hidrateaza pielea in profunzime.

Complexul de vitamine A+C+E actioneaza ca antioxidanti contra radicalilor liberi. Produs fara parabeni, netestat pe animale si fabricat comform standartelor UE.

Mod de utilizare: Se aplica pe fata, gat si decolteu, pana la absorbtia totala, de preferinta noaptea. Recomandam aplicarea dupa folosirea serului Diamond essence pentru amplificarea efectului antiinbatranire

Cantitate: 50 ml Oferim produse cosmetice fabricate in principal cu concentratie ridicata de aloe vera.

Produse de inalta calitate

Pentru productia produselor noastre asiguram utilizarea materiilor prime naturale. Principalele noastre eforturi vizeaza imbunatatirea calitatii produsului pe care clientul il va pune pe pielea sa, lasand deoparte aspecte de design care provoaca o crestere inutila a pretului produsului. Toate produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu normele sanitare si igienice stricte si cu 100% produse naturale, din Insulele Canare, unde se afla plantatiile proprii si se colecteaza materia prima.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura