Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema de fata, cosmonatura, cu venin de sarpe (cobra)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

139 lei Lei
Cod produs
C66
Out Of stock
Descriere
Crema foarte bogata in aloe vera, precum si in oligopeptide si oligoelemente ce fac parte din compozitia veninului de cobra.

Cu efect de Botox natural, tensor, rapid si durabil, reduce in mod eficient ridurile si liniile fine. De asemenea, recupereaza fermitatea, elasticitatea si finetea pielii.

Folosita facial cu absorbtie rapida.

Actiune puternica si efect ultra rapid antirid.

Regenereaza epiderma rapid si durabil.

Produs, fara paraben, netestat pe animale si fabricat comform standardului UE, (produs in Spania).

Descrierea produsului, anti-imbatranire:

Aceasta crema antirid organica, combina veninul de cobra, cu extractul de aloe vera ce produce un efect de tensionare asupra tenului si stimuleaza productia de colagen, care ajuta la prevenirea imbatranirii pielii. Crema anti-imbatranire cu venin de sarpe este o alternativa naturala si eficienta la Botox. Deosebit de bogat in tripeptide, veninul de cobra, previne imbatranirea prematura a pielii si reduce ridurile si liniile de expresie, deasemenea ridurile de pe frunte si linii de incruntare. Bogate in aminoacizi, peptidele au proprietatea de a stimula productia naturala de colagen si penetreaza adanc in piele. Aceste proteine ??naturale vor actiona in mod eficient impotriva imbatranirii pielii. In ceea ce priveste aloe vera, stimuleaza de asemenea producerea de colagen si are proprietati antiinflamatoare, nutritive si calmante. Zi dupa zi, pielea isi recapata elasticitatea, fermitatea si supletea, ridurile se estompeaza, fata pare mai putin obosita, tenul devine mai radiant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura