Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema de fata, cosmonatura, antirid puternic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

149 lei Lei
Cod produs
C67
Out Of stock
Descriere
Crema cu continut ridicat de venin de scorpion albastru, aloe vera si colagen, cu un efect imediat asupra ridurilor si liniilor de expresie.

Contine suc natural de frunze proaspete de Aloe Vera, hidratant si protector, precum si colagen cu actiune regenerativa. Deasemenea si vitaminele A, C, E si B (B1, B2, B6), cu proprietati antioxidante. Utilizarea continua ajuta la imbunatatirea si restabilirea fermitatii pielii.

Folosita facial cu absorbtie rapida.

Actiune puternica si efect ultra rapid antirid.

Regenereaza epiderma rapid si durabil.

Produs, fara paraben, netestat pe animale si fabricat comform standardului UE, ( produs in Spania).

Modul de utilizare:

Aplicati pe fata, gat si decolteu cu un masaj bland pana se absoarbe complet, de preferat dimineata. Pentru o eficacitate mai mare, va recomandam sa utilizati in prealabil - Serul facial ultra tensor cu venin de scorpion albastru. Astfel eficienta ei va creste de cel putin 10 ori.

Aplicatiile peptidelor din componenta veninului de scorpion albastru, in produsele cosmetice au fost larg raspandite in ultimele doua decenii. Fara reglementari FDA, afirmatiile sustinute sunt de obicei limitate. Unele dintre aceste peptide (SNAP-8 si SNAP-25, peptide N-terminale derivate din SNAP25) mima SNAP25, care este una dintre cele patru componente care formeaza complexul SNARE.234 Complexele SNARE se formeaza pe suprafata veziculelor care contin ACh pentru a se lega la sinapse neuromusculare si eliberarea incarcaturii neurotransmitatorului in sinapse, permita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura