Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel de corp, anti riduri, cu aloe si extract de melc, 250 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Cod produs
C238
Out Of stock
Descriere
Descriere Extractul de melc furnizeaza substante active care regenereaza pielea, cum ar fi alantoina, proteinele, vitaminele, acizii alfa-hidroxi, minerale si oligoelemente, mucopolizaharide, enzime si citokine. Utilizarea zilnica a acestui gel ajuta la regenerarea si inmuierea liniilor si a ridurilor pielii pe care agentii de mediu si trecerea timpului o lasa si pe pielea corpului nostru. Extractul de melc are cunoscute proprietati de regenerare si vindecare, datorita continutului ridicat de saruri minerale, colagen, acid glicolic, elastina, alantoina si vitamine.

Utilizarea sa este ideala pentru a reduce petele, vergeturile, ridurile, liniile de expresie din jurul ochilor, cazurile de seboree si acnee si, in plus, imbunatateste arsurile si micile taieri produse pe piele. Adaugam la aceste ingrediente active sucul nostru de Aloe Barbadensis Miller (cu proprietati emoliente, hidratante si regenerante) si ulei pur de Rosa Mosqueta (activator al metabolismului celular care accelereaza regenerarea pielii si imbunatateste mecanismele sale de aparare).

Mod de utilizare: Aplicati produsul zilnic, efectuand un masaj bland, cu miscari circulare si ascendente in zona de tratat.

Detalii SKU 0087
Categorii COSMETICA - CORPORAL
Brand Cosmonatura - Spania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura