Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gel de curatare faciala cu ginkgo biloba flacon 100ml SPA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
C230
Out Of stock
Descriere
Descriere SPA Gel de curatare faciala cu tub Ginkgo Biloba 100ml Gel moale pentru curatarea zilnica a pielii.

Acesta contine suc natural de Aloe Vera din frunze proaspete cu proprietati hidratante si protectoare si extract de Ginkgo Biloba, care ajuta la imbunatatirea oxigenarii pielii si la stoparea semnelor de imbatranire datorita antioxidantilor sai. Este indicat pentru toate tipurile de piele.

Mod de utilizare:

Aplicati dimineata si seara pe pielea fetei, gatului si decolteului, cu un masaj delicat. Indepartati cu apa. Oferim produse cosmetice fabricate in principal cu concentratie ridicata de aloe vera. Produse de inalta calitate Pentru productia produselor noastre asiguram utilizarea materiilor prime naturale.

Principalele noastre eforturi vizeaza imbunatatirea calitatii produsului pe care clientul il va pune pe pielea sa, lasand deoparte aspecte de design care provoaca o crestere inutila a pretului produsului.

Toate produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu normele sanitare si igienice stricte si cu 100% produse naturale, din Insulele Canare, unde se afla plantatiile proprii si se colecteaza materia prima.

Detalii produs Categorie COSMETICA - FACIAL

Producator Cosmonatura - Spania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura