Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema faciala, regeneratoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Cod produs
C221
Out Of stock
Descriere
Descriere Crema special conceputa pentru nutritia intensa a pielii normale, dar si pentru cea inbatranita. Principiile active ale aloe vera si seva de Dragon Canario da acestei creme proprietati antioxidante deosebite. Aplicarea ei zilnica conserva finetea si fermitatea pielii, intarziind vizibil semnele de imbatranire. Produs, fara paraben, netestat pe animale si fabricat comform standardului UE, (produs in Spania).

Mod de utilizare: Se aplica de preferinta noaptea in strat uniform pe pielea curata, gat si decolteu pana la totala absorbtie.

Cantitate neta: 100 ml Oferim produse cosmetice fabricate in principal cu concentratie ridicata de aloe vera. Produse sunt de inalta calitate Pentru productia produselor noastre asiguram utilizarea materiilor prime naturale. Principalele noastre eforturi vizeaza imbunatatirea calitatii produsului pe care clientul il va pune pe pielea sa, lasand deoparte aspecte de design care provoaca o crestere inutila a pretului produsului. Toate produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu normele sanitare si igienice stricte si cu 100% produse naturale, din Insulele Canare, unde se afla plantatiile proprii si se colecteaza materia prima.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura