Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Balsam corporal, cu untura de bursuc si urs 75g

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
C53
Out Of stock
Descriere
Balsam corporal cu untura de bursuc si urs

Balsam cu untura de bursuc, untura de urs, arnica, mumie, badyaga, aloe, ulei de brad, shea si camfor

Propietatile curative ale grasimii de bursuc si ale celei de urs, sunt cunoscute din vremuri stravechi si se utilizeaza pe larg in medicina populara.

Utilizare externa

Preparatele pe baza de untura de bursuc si urs, hranesc si regenereaza pielea, ajuta la eliminarea apei din tesuturi, determina incalzirea locala si reducerea durerilor musculare si articulare, intareste organismul si ajuta la reducerea temperaturii generale a corpului. Grasimea de bursuc imbogateste tesuturile cu vitaminele A, B2, B5, B6, B12, E, K, PP, caroten, tocoferol, acizi organici, asigurand celulele cu substante nutritive si accelerand procesele de regenerare.

Ulei de brad, este un antiseptic excelent: are un efect bactericid si antiviral; Are un efect vasodilatator pronuntat. Balsamul este utilizat ca agent auxiliar biologic activ in terapia complexa pentru anumite boli ale pielii, raceli, afectiuni articulare.

Extract de arnica, recomandat in rani, contuzii, luxatii, ameliorarea durerilor reumatice, imunitate scazuta, dureri de sani, abcese, artrita, infectii bacteriene si fungice.

Mumie, este recunoscuta ca un tonic puternic, actionind in diverse afectiuni, avind si capacitatea de a intari imunitatea.

Badyaga (spongilla- burete de apa), un preparat de origine animala, care are actiune locala, antiinflamatoare si analgezica. Se obtine prin uscarea coloniilor de bureti de apa dulce din familia Spongillidae.

Unt de Shea, este un ulei vegetal extras din semintele de shea, are proprietati nutritive si de conservare asupra pielii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura