Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar, untura de bursuc 120 capsule

0 stars: 0.00 din 0 pareri

169 lei Lei
Cod produs
C43
Out Of stock
Descriere
Pachetul contine:

1: Untura de bursuc cu proprietati vindecatoare care ajuta in combaterea diferitelor afectiuni. Contine o multime de vitamine, oligoelemente si grasimi nesaturate, fiind absorbita aproape 100% in organism. Are efect adjuvant in probleme pulmonare si respiratorii, stimuland sistemul imunitar, reduce riscul de infectii si poate fi utilizat si in alte probleme de sanatate, precum afectiuni gastro-intestinale, cardio-vasculare si metabolice. Aplicata local, are efecte benefice in leziuni musculare si scheletice, articulare si dermatologice si ale pielii. Este considerata un produs salvator in caz de hipotermie si protejare a pielii impotriva degeraturilor.

Mod de administrare

Pentru adulti in cazuri acute, se administreaza cu cel putin 30 min inainte de masa, de trei ori pe zi, cate o lingura (7.5 ml) care se poate dizolva in lapte sau miere de albine, dar se poate consuma si simpla.

Cura dureaza 2 saptamani dupa care se face pauza 1 saptamana si dupa care se poate relua.

Profilactic se administreaza cate o lingura (7.5ml) de doua ori pe zi, inainte de masa timp de 2 saptamani.

Copii de la 3 la 12 ani cate o lingurita (3ml) de doua ori pe zi timp de 2 saptamani se face pauza o saptamana se poate relua.

Copii de la 12 la 18 cate o lingurita (3,5ml) de trei ori pe zi timp de 2 saptamani si dupa pauza de o saptamana se poate relua.

Important este, sa se administreze cu 30 min inainte de mesele principale.

O singura portie de 1 lingurita contine 8% din aportul zilnic recomandat de acizi grasi polinesaturati, 12% din doza zilnica recomandata de omega-3 acizi grasi polinesaturati, necesari organismului intr-o zi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura