Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar, untura de bursuc 60 capsule moi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4999 lei Lei
Cod produs
C30
Out Of stock
Descriere
Untura de bursuc 60 (capsule moi) - 300 mg

Autorizat de Ministerul Sanatatii cu nr. AA 10843/2017

Proprietatile curative ale unturii de bursuc sunt extrem de utile in combaterea diferitelor afectiuni. In organism, este absorbita aproape 100% si contine o multime de vitamine, oligoelemente, precum si grasimi nesaturate si acizi grasi polinesaturati. Datorita lor, grasimea de bursuc (viezure) ajuta la intarirea rezistentei organismului in timpul bolii dar si in caz de epuizare fizica.

- Are efect adjuvant, benefic, in probleme pulmonare si ale tractului respirator: pneumonii cronice sau complicate, pleurezii, silicoze in stadiul incipient, bronsite cronice astmatice (intalnite mai ales la fumatori), astm bronsic, faringite, laringite, amigdalite acute si cronice, fiind totodata adjuvant in cancerul pulmonar. Este indicata preventiv fumatorilor, pentru protectia cailor respiratorii si regenerarea tesutului pulmonar.

- Stimuleaza activitatea sistemului imunitar, creste rezistenta organismului la agenti patogeni si infectii. Cura cu untura de bursuc are un efect excelent in racelile de sezon, reduce riscul de infectii ale tractului respirator, tuse si dureri in gat, prin efectele sale antiinflamatoare si expectorante.

- Untura de bursuc poate fi utilizata cu succes profilactic si in alte probleme de sanatate: afectiuni gastro-intestinale (colite, enterocolite, gastrite, ulcere gastrice si duodenale, disfunctii ale microflorei intestinale); afectiuni cardio-vasculare (ateroscleroza, tromboflebita, tromboze
Trimite mesaj
Din Gura in Gura