Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Balsam activator homeopat Piatra broastei

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
C54
Out Of stock
Descriere
Piatra broastei balsam pe baza de plante special selectate, utilizate in homeopatie si medicina populara pentru intarirea tesuturilor articulare si musculare si ameliorarea manifestarilor neplacute cauzate de afectarea acestora.

PIATRA BROASTEI  elimina durerile locale din articulatii si muschi, previne procesul de depunere a sarurilor, resoarbe umflaturile articulatiilor afectate, stimuleaza refacerea rapida a tesutului osos si a cartilajului in perioada post-traumatica, relaxeaza contractiile musculare, usureaza miscarea.

Filago sp. grup de plante multianuale care cresc in locuri umede de lunca, folosite traditional in homeopatie. Fructele contin gume in componenta carora intra o componenta extrem de pretioasa sarea de calciu a acidului arabic un activator puternic al schimbului de minerale (calciu fosfor) si reglator al permeabilitatii tesaturilor.

Camelina sativa planta oleaginoasa din familia de Cruciferae, numita popular Lubit, ale carei seminte sunt foarte bogate in vitamina E (care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ), vitamine A, K si D, caroten, clorofila A si microelemente (Mg si K, care faciliteaza relaxarea musculara si activarea fermentilor care regleaza metabolismul glucidic si procesele energetice la nivel celular).

Comarum palustre contine polizaharide cu actiune benefica impotriva proceselor inflamatorii care afecteaza sanatatea, structura si functionarea normala a articulatiilor.

Actiune:

amelioreaza durerile locale din articulatii si muschi si previne depunerea de saruri.

ajuta la imbunatatirea circul
Trimite mesaj
Din Gura in Gura