Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Balsam crema AktiVen cu extract de castan salbatic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4999 lei Lei
Brand
ELIXIR
Cod produs
C195
Out Of stock
Descriere
Picioarele sunt una dintre cele mai importante parti ale corpului nostru. Dupa o zi obositoare, se plang, raniti, plangandu-se de neatentia noastra. Daca ramaneti indiferent la solicitarile lor, pot aparea urmatoarele simptome: o senzatie de greutate, apare un model vascular pe piele, venele se umfla si apare umflarea.

Toate acestea sunt simptome ale asa-numitului sindrom al picioarelor grele - un precursor al venelor varicoase. Fara a astepta complicatii, incepe prevenirea bolii cu Acti -Ven crema-balsam pentru picioare cu extract de castan de cal .

Crema-balsam " Akti-Ven " cu extract de castan de cal imbunatateste circulatia sangelui, intareste peretii capilarelor si venelor, ajuta la umflarea, crampele muschilor gambei, durerile si greutatea picioarelor.

Extractul de castan de cal (Aesculus Hippocastanum) mareste tonusul vaselor venoase si imbunatateste microcirculatia, ceea ce previne formarea cheagurilor de sange in vasele de sange ale picioarelor, normalizeaza metabolismul in tesuturile din jurul venelor si imbunatateste fluxul limfatic, ca urmare a care are loc o reducere treptata a umflaturii tesuturilor locale si a durerii. intareste peretii capilarelor si venelor are un efect pronuntat antiedematos imbunatateste circulatia sangelui, ceea ce previne formarea cheagurilor de sange amelioreaza durerea Ingrediente : apa preparata, monostearat de glicerol, glicerina, vaselina, ulei de porumb, lanolina, ceara de albine, extract de castan de cal, alcool cetearilic, ulei esential de menta, ceai, vaselina, triceteareth-4 fosfat, carbomer, rutina, ulei de ricin hidrogenat PEG-40 , ulei esential de arbore de ceai, matilparaben, propilparaben, 2-bromo-2-nitropropan-1, 3-diol. 75 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura