Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar, untura de urs - 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9999 lei Lei
Cod produs
C34
Out Of stock
Descriere
- In ultimul timp, tot mai multi oameni se intorc la medicina traditionala.Si nu e de mirare, medicamentele sunt scumpe, in principal cele din import iar efectele secundare pot fi doar banuite. In plus, medicina moderna se concentreaza mai mult pe tratarea simptomelor si nu boala in sine. Deci, trebuie sa ne gandim la o auto-medicatie si la un instrument potrivit. Un astfel de instrument este untura de urs.

Acesta contine multe substante, de origine animala utile organismului, oligoelemente, vitamine si uleiuri grase, datorita carora sistemul imunitar este bine intarit.

Proprietati ale unturii de urs:

- Intareste sistemul imunitar, adjuvant in probleme respiratorii (tuberculoza, pneumonie severa, bronsita, astm, cancer pulmonar in stadiu incipient, silicoza si raceli), bun pentru combaterea simptomelor racelilor neglijate.

- Imbunatateste metabolismul, digestia, performanta fizica si mentala si starea sistemului de reproducere.

- Adjuvant in bolile si afectiunile aparatului genito-urinar la barbati. Este un bun remediu pentru adenomul de prostata si disfunctia erectila (este un remediu naturist impotriva impotentei).

- Reduce procesele inflamatorii care pot sa apara in organism sau la nivelul pielii datorita continutului de vitamine si acizi grasi polinesaturati Omega-3 si Omega-6.

- Este indicata ca adjuvant in probleme dermatologice, taieturi, rani, vergeturi, fisuri anale, hemoroizi, escare, zgaraieturi, arsuri, urticaria, herpesul, eczemele, psoriazis, degeraturile, crapaturile de la nivelul pielii. Untura de urs are efect, antiinflamator si de reparare a cicatricilor de la nivelul pielii.

- Are efect benefic in regenerarea tesuturilor si rol protector
Trimite mesaj
Din Gura in Gura