Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment Detoxifica, dreneaza si pierde in greutate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

250 lei Lei
Cod produs
C44
Out Of stock
Descriere
Pachet pentru detoxifiere, drenare si pierdere in greutate
Pachetul este compus din Renoregim 600 ml, Slimregim Hydra 600ml, Slimregim Hot 600 ml si este conceput pentru 3 luni de zile.

In prima luna se foloseste Renoregim, produs natural de origine vegetala care asigura buna functionare a rinichilor, ficatului, vezicii biliare si a sistemului circulator. Previne formarea calculilor renali si sprijina o detoxifiere eficienta a sistemului limfatic si circulator.

Mod de administrare Renoregim in prima luna:

Se dilueaza 20 ml intr-un litru si jumatate de apa, se bea continutul de preferinta pe tot parcursul unei zilei. Daca este necesar, se pot dilua pana la 40 ml (doza maxima zilnica). Nu trebuie sa se depaseasca doza maxima.

Prezentare: flacon de 600 ml cu recipient gradat pentru dozaj.

Continutul unui flacon (600ml) conceput pentru o cura de 30 de zile. Puteti folosi o sticla de 1.5l de apa plata in care sa amestecati produsul (este concentrat, incolor si nu contine coloranti sau arome sintetice), pe care sa o consumati in decurs de o zi, cu precadere intre mesele principale ori de cate ori aveti senzatia de foame intre mese (inlocuieste cu succes gustarile dintre mese).

Renoregim ajuta organismul sa se pregateasca pentru urmatoarea etapa a detoxifierii, care se realizeaza cu Slimregim Hydra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura