Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Extract de lichen de Islanda, afectiuni pulmonare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Cod produs
C38
Out Of stock
Descriere
Obtinut din Lichenul de Islanda (Cetraria islandica), adjuvant in afectiuni respiratorii.

Lichenul de Islanda, este o forma simbiotica intre ciuperci si alge si apare in zonele montane. Numele popular este muschi de piatra, iar cea stiintifica este de Cetraria Islandica.

Terapeutic Lichenul de Islanda este folosit in medicina populara din cele mai vechi timpuri impotriva afectiunilor pulmonare, al tusei convulsive, in calmarea durerilor de gat si ca sedativ pentru tuse.

Cu un efect protector asupra mucoasei orofaringiene inrosite si infectate, extractul din aceasta planta creaza o pelicula protectoare care calmeaza mucoasa iritata. Are o actiune emolienta si lubrefianta ce ingaduie ameliorarea simptomelor asociate cu inflamatia, cum ar fi dificultatea de a inghiti, senzatia de corp strain in gat, uscaciune sau usturime. Astfel permite mentinerea sanatatii mucoasei, care este ferita de agentii externi si patogeni daunatori.

Are efect emolient pentru gat, ajuta mucoasa orofaringiana sa ramana umeda si sanatoasa si reda tonul vocii. Are proprietati antibiotice, antigripale si protejeaza mucoasele iritate sau inflamate. Lichenul are in compozitie polizaharide solubile in apa, acid folic, vitamina B12, fier si acid usnic. Contine deasemenea substante amare si acid folinic care explica proprietatile sale antibiotice, antivomitive, emoliente si tonice-amare.

Pentru profilaxia infectiilor tractului respirator superior, guturaiului, amelioreaza inflamatia amigdalitelor, tuberculozei si bronsitei.

Extractul din aceasta planta este un bun remediu impotriva starilor de greata si varsaturi, ulcerului gastric, in inflamatiile tractului digestiv si in calmarea membranelor mucoase.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura