Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar Chaga, pulbere, ciuperca de mesteacan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Cod produs
C56
Out Of stock
Descriere
Chaga este o ciuperca ce creste, in mod obisnuit, in regiunile nordice (originara din Siberia), pe scoartele copacilor (mesteceni, anini, fagi). In scop medicinal, se utilizeaza chaga ce creste pe mesteceni.

Chaga este o ciuperca parazita ce isi extrage nutrientii din partea alba a scoartei mestecenilor.

Chaga se foloseste in medicina traditionala est-europeana inca din secolul 16, ca remediu natural pentru gastrita si ulcer. In medicina traditionala chineza se utilizeaza chaga pentru sanatate generala, longevitate si frumusete.

In prezent, Chaga se foloseste adesea pentru combaterea hipertensiunii si infectiilor virale, pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si pentru proprietatile sale anticancerigene.

Oamenii din Siberia consuma ceai din Chaga in loc de ceai negru sau cafea. S-a remarcat ca in aceasta zona rata cancerului este mai scazuta decat in regiunile vecine. De asemenea, bolile de stomac sunt aproape inexistente, iar speranta de viata este foarte mare.

Ciuperca Chaga este folosita de mult timp la prepararea unei infunzii de catre vanatori si padurari. Are miros si gust amar. Se poate recolta in orice luna din an, insa este indicat sa fie culeasa la sfarsitul toamnei sau iarna pentru ca poate fi gasita mai usor, copacii fiind lipsiti de frunze.

Compozitie:

Ciuperca Chaga se remarca prin continutul sau bogat de minerale (potasiu, magneziu, calciu, fier, mangan, zinc, sodiu, aluminiu, siliciu), fibre, acizi organici mai ales acid oxalic, compusi steroizi, polizaharide, celuloza, lignina, fenoli si acizi triterpenici.

Actiune:

Ciuperca Chaga are proprietati anticancerigene, citostatice, antiinflamatorii, de protectie a organismului, de reducere a transpiratiei, analgezice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura