Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Sanatate si frumusete!

Membru Bizoo de 11 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Supliment alimentar pietre mari la rinichi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

365 lei Lei
Cod produs
C26
Out Of stock
Descriere
Formarea calculilor renali

- Atat cercetarile clinice (pe bolnavi), cat si cele experimentale (pe animale de laborator) nu au reusit sa aduca o lumina completa in aceasta problema, intrucat, in aceleasi imprejurari, litiaza renala nu apare todeauna. Se iau in considerare factorii climatici, geologici, constitutionali, nutritionali, metabolici si endocrini.

Pietrele la rinichi se formeaza cand urina contine mai multe substante care formeaza cristale - cum ar fi, calciu, oxalat de calciu si acid uric - aceste cristale se formeaza cand urina este prea concentrata in substante insolubile.

Se stie ca urina este o solutie suprasaturata de saruri si substante organice. Unele din substantele pe care le contine, ca acidul uric, uratii de calciu, fosfatii si carbonatii sunt foarte putin solubili in apa. De exemplu, 1g de acid uric, constituentul urinar cel mai putin solubil, are nevoie de 25 litri de apa pentru a fi dizolvat. Experientele facute au aratat cum totusi organismul poate reusi ca intr-o cantitate de 1,2 - 1,5 litri de urina sa mentina dizolvate toate aceste substante.

- Prezenta aciditatii urinare si a unor substante minerale sau organice s-a dovedit a fi responsabile de aceasta actiune. Astfel solubilitatea acidului uric este favorizata de prezenta fosfatului de sodiu, a ureei si de existenta unei aciditati nu prea mari. Cercetarile au demonstrat ca o crestere a ph-ului de la 5 la 6 dubleaza solubilitatea acidului uric. Oxalatul de calciu este mentinut solubil de sarurile de magneziu (element activ ce se gaseste in planta coada calului).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura